Hotel og konference

Vi har gennem mange år serviceret hoteller i hele landet med vinduespolering, alt lige fra små butique-hoteller, over hotel-kæder, til store konferencecentre.

Da vi råder over egne lastvognslifte og samtlige pudserbiler har installeret vaskeanlæg med kalkfrit vand kan vi ofte pudser alle vinduer udefra, uden at skulle genere gæsterne / kursisterne.

Lidt om det praktiske
De fleste hoteller har mindst belægning fra søndag eftermiddag til mandag middag. Derfor er dette det mest optimale tidspunkt at få udført vinduespoleringen.

Vi ved hvor vigtige gæsterne er for et hotels renommé. Derfor er vi opmærksomme på at være diskrete og servicemindede. Vi samarbejder med stuepigerne, sætter på plads og tørrer grundigt op efter os og vi har ikke vores grej stående og flyde over det hele.

Vi får normalt værelseslister og nøgler udleveret af receptionen og udfører poleringen på de ledige værelser og kommer tilbage og tager en runde mere indtil alle værelser er pudsede. Vi kommer tilbage helt op til 3 gange uden merberegning.

Nøgleordene er samarbejde med oldfruen, stuepigerne og receptionen ud fra en fælles enighed om at genere gæsterne mindst muligt, samtidig med at vi er effektive og udfører et omhyggeligt stykke arbejde.

Hvor ofte bør man få pudset vinduer?
Vinduerne på hotellets ansigt udad til – reception, hall, restaurant, mødefaciliteter – her pudser vi oftest vinduerne udvendigt 1-2 gange om måneden, så disse områder altid fremstår præsentable og indbydende for gæsterne. Værelser, administration, gangarealer og trapper pudser vi ikke lige så ofte, som regelen 4-6 gange om året udvendigt. Indvendig polering er ofte kun nødvendigt hver anden gang, da besmudsningen i sagens natur mest er på den udvendige side.