Personale

Vores personale

Hos Vaskebjørnen har vi kun professionelle medarbejdere, der har styr på det de laver.

Anja Madsen

Administrerende Direktør

am@vaskebjoern.dk

Benjamin Madsen

PR & Marketing

bcm@vaskebjoern.dk

Dette er Benjamin. Han er en del af familien, som ejer Vaskebjørnen. Benjamin lærte at pudse vinduer som 14-årig, hvor han i stedet for at gå med aviser, tjente sine lommepenge ved at pudse vinduer hos alle naboerne. Han har arbejdet som sælger, vinduespudser, i marketing, som office manager og IT-ansvarlig.

Nicolai Madsen

Driftchef, Vinduespolering

ncm@vaskebjoern.dk

Nicolai er også en del af familien, der ejer Vaskebjørnen. Han har pudset vinduer siden han var 12 år gammel, hvor han tjente sine lommepenge ved at pudse naboernes vinduer. Senere blev han selvstændig, indtil han besluttede sig for at være med i Vaskebjørnen, hvor han er driftschef for vinduespudserafdelingen. Han sætter en ære i at have tilfredse kunder og styrer leveringen i samarbejde med sin sekretær, Luana. Nicolai er en hårdtarbejdende ung mand, man kan regne med.

Peter Lovas

Driftchef, Rengøring

pl@vaskebjoern.dk

Joe O’Dowd

Vinduespudser

Dette er Joe, og han er vores veteranpudser. Han har været her længst af alle pudserne, og han har 25 års erfaring som vinduespudser. Joe har vundet vores interne “Årets medarbejder”-pris flere gange på grund af hans stabilitet, venlighed, pålidelighed osv. Han har også faste kunder, som er meget glade for ham.”

Åse Svava

Bogholder

bogholder@vaskebjoern.dk

Jan Stevns

Gulv Specialist

jsh@vaskebjoern.dk

Thomas Cook Thomas Tuwel

Sælger

Dette er Thomas Tuwel. Thomas er sælger og har 25 års erfaring som vinduespudser. Han er i stand til at finde løsninger på selv de mest finurlige opgaver. Han ved, hvad han taler om, og vil gøre sit yderste for at sikre, at I er tilfredse.

Thor Amotz

Thor Amotz

Vinduespudser

Dette er Thor Amotz. Thor har 15 års erfaring som vinduespudser, og han elsker det! Han er mega sød og pligtopfyldende og tager sig af vinduespudsningen for størstedelen af vores butikskunder.

Peter Lund

Vinduespudser

Peter er en vinduespudser med 30 års erfaring. Han har været selvstændig og ved godt, at kundepleje og god opførsel er enormt vigtigt. Peter har en god humor, og han er ligeledes meget hjælpsom. Han pudser både større engangsopgaver samt sine faste kunder.

Brian “Brix” Nielsen

Vinduespudser

Boris Øbro

Vinduespudser

Thomas Payotas

Vinduespudser

Derek Thomas

Vinduespudser

Dette er Derek, og han er canadier. Han har 10 års erfaring som vinduespudser. Derek er det rarreste menneske og er virkelig god til at lære fra sig. Han elsker alle slags jobs, både dem, der er højt oppe, og dem, hvor der skal kravles. Han pudser både store engangsopgaver samt sine faste kunder.

Luana Martinelli Luana Martinelli

Sekretær