Personale

Vores personale

Hos Vaskebjørnen har vi kun professionelle medarbejdere, der har styr på det de laver.

Anja Madsen

Administrerende Direktør

am@vaskebjoern.dk

Benjamin Madsen

PR & Marketing

bcm@vaskebjoern.dk

Dette er Benjamin. Han er en del af familien, som ejer Vaskebjørnen. Benjamin lærte at pudse vinduer som 14-årig, hvor han i stedet for at gå med aviser, tjente sine lommepenge ved at pudse vinduer hos alle naboerne. Han har arbejdet som sælger, vinduespudser, i marketing, som office manager og IT-ansvarlig.

Nicolai Madsen

Driftchef, Vinduespolering

ncm@vaskebjoern.dk

Nicolai er også en del af familien, der ejer Vaskebjørnen. Han har pudset vinduer siden han var 12 år gammel, hvor han tjente sine lommepenge ved at pudse naboernes vinduer. Senere blev han selvstændig, indtil han besluttede sig for at være med i Vaskebjørnen, hvor han er driftschef for vinduespudserafdelingen. Han sætter en ære i at have tilfredse kunder og styrer leveringen i samarbejde med sin sekretær, Louisa. Nicolai er en hårdtarbejdende ung mand, man kan regne med.

Peter Lovas

Driftchef, Rengøring

pl@vaskebjoern.dk

Peter er driftschefen i vores rengøringsafdeling, og det har han været i nu 7 år. Han er fra Ungarn, og vi taler engelsk med ham, men han kan også forstå dansk. Han tager sig af alle kontor- og private kunder, der har faste rutiner, samt styrer vores engangsopgaver som f.eks. fraflyttede lejligheder, istandsatte villaer eller lignende.

Han er utroligt arbejdsom og giver den gerne en ekstra indsats, når det er påkrævet. Vi og vores kunder kan virkelig regne med ham.

Joe O’Dowd

Vinduespudser

Dette er Joe, og han er vores veteranpudser. Han har været her længst af alle pudserne, og han har 25 års erfaring som vinduespudser. Joe har vundet vores interne “Årets medarbejder”-pris flere gange på grund af hans stabilitet, venlighed, pålidelighed osv. Han har også faste kunder, som er meget glade for ham.”

Åse Svava

Bogholder

bogholder@vaskebjoern.dk

Jan Stevns

Gulv Specialist

jsh@vaskebjoern.dk

Jan er den medarbejder med mest erfaring inden for rengøring. Hans speciale er gulvopskuring og polish, og han udfører dette arbejde med stor fornøjelse. Derudover er han en yderst dygtig håndværker og kan praktisk talt klare alle opgaver. Han er meget arbejdsom og flittig og er normalt booket ud en måned frem i tiden. Udover rengøring har han også ansvaret for at inspicere områderne efter håndværkere for at sikre, at de er rengjorte tilfredsstillende.

Jan er meget venlig, rar og hjælpsom, og både vores virksomhed og kunderne sætter stor pris på ham.

Thomas Cook Thomas Tuwel

Sælger

Dette er Thomas Tuwel. Thomas er sælger og har 25 års erfaring som vinduespudser. Han er i stand til at finde løsninger på selv de mest finurlige opgaver. Han ved, hvad han taler om, og vil gøre sit yderste for at sikre, at I er tilfredse.

Thor Amotz
Thor Amotz

Vinduespudser

Dette er Thor Amotz. Thor har 15 års erfaring som vinduespudser, og han elsker det! Han er mega sød og pligtopfyldende og tager sig af vinduespudsningen for størstedelen af vores butikskunder.

Peter Lund

Vinduespudser

Peter er en vinduespudser med 30 års erfaring. Han har været selvstændig og ved godt, at kundepleje og god opførsel er enormt vigtigt. Peter har en god humor, og han er ligeledes meget hjælpsom. Han pudser både større engangsopgaver samt sine faste kunder.

Brian “Brix” Nielsen

Vinduespudser

Og her er Brian, som er vores hyggelige vinduespudser. Han har pudset vinduer i 37 år, så man må sige, at han er en erfaren herre. Han synes, at det er verdens bedste arbejde, så det er både vi og hans kunder rigtig glade for.

Brian holder altid god orden i sine ting og er meget pligtopfyldende. Han er rar og behagelig at omgås, og vi håber, at Vaskebjørnen vedbliver med at være hans arbejdsplads.

Boris Øbro

Vinduespudser

Boris er vores viking.

Han vinterbader og laver fysisk træning flere gange om ugen, hvilket passer fint til hans job som vinduespudser. Boris er meget hårdtarbejdende, og stabilitet er hans styrke. Han er enormt omsorgsfuld, har et stort hjerte og hjælper gerne mennesker i nød.

Boris har pudset vinduer i 30 år. Det var oprindeligt slet ikke meningen, at han skulle være vinduespudser, men han prøvede det, var god til det, og kan nu se tilbage på et liv i højden.

Vi er mega glade for at have ham med på vores pudsehold.

Thomas Payotas

Vinduespudser

Her har vi Thomas, som er en glad gut. Han er altid i godt humør og fuld af skæg og ballade (på den gode måde). Han pudser vinduer på sit 8. år, så han kender til alle finurlighederne.

Thomas kan godt lide, når tingene spiller og kører glat. Og derfor har han altid orden i sine ting. Han holder sine aftaler og gør et propert stykke arbejde.

Derek Thomas

Vinduespudser

Dette er Derek, og han er canadier. Han har 10 års erfaring som vinduespudser. Derek er det rarreste menneske og er virkelig god til at lære fra sig. Han elsker alle slags jobs, både dem, der er højt oppe, og dem, hvor der skal kravles. Han pudser både store engangsopgaver samt sine faste kunder.

Vanessa

Kundeservice

Dette er Vanessa, og hun tager sig af alle jer, som vi ordner trapper for. Hun servicerer desuden alle vores skurvognskunder samt styrer slutrengøringer grundigt og fleksibelt.

Hun er italiener og taler bedst engelsk. Men hun kan også forstå og tale dansk.

Vanessa er super kvik og løber stærkt. En meget arbejdsom og stolt pige.

Hvis der er noget, du vil have ordnet, så sørger hun for det så hurtigt, hun kan. Hun tager sit job alvorligt, og man kan regne med hende, også når der er travlt.

Louisa

Sekretær

Mød Louisa. Hun er sekretær i vinduespudserafdelingen.

Hun har en del års erfaring som leder og har desuden arbejdet en del med rengøring. Hun er dansk, altid smilende og virkelig kvik. Hun er eminent til at jonglere med mange opgaver og lærer nye opgaver meget hurtigt.

Louisa elsker at tale med mennesker og har en virkelig høj empati. Det er hende, man taler med, når man vil have booket sin vinduespudser.