Vinduespolering – Privat

Vaskebjørnen pudser vinduer i villaer og rækkehuse på hele Sjælland.

Nøgleordene er omhyggelighed og hensyntagen til kundens ejendom og ejendele. Derfor er vores vinduespudsere også nøje udvalgt og veludrustet til opgaven. De skal både være knalddygtige professionelle vinduespudsere og give kunden en rigtig god oplevelse med kvalitets vinduespolering.

Den store mængde positive kundeudtalelser, som vi løbende uopfordret modtager fra vores privatkunder, bekræfter os i at vi har gjort noget rigtigt.
Vi vejleder også i hvordan du kan benytte dig af håndværkerfradraget og spare flere penge på din vinduespolering.

Mere end 1000 privatkunder kan ikke ta’ fejl

Vi holder vores aftaler, kommer til de aftalte tider, rydder op efter os selv og efterlader kun rene vinduer – ingen løbere og tørre mærker, hverken på glas eller på vinduesrammer.
Vi aftaler altid på forhånd under hvilke rammer vinduespoleringen skal foregå; om det skal være en fast frekvens, hvor vi pudser eksempelvis hver 4. 8. eller 12. uge eller om det skal være en aftale fra gang til gang, hvor man enten direkte booker næste vinduespolering med vinduespudseren, eller selv vil ringe næste gang man vil ha pudset vinduer. Se samarbejdsbetingelser her.Når vi har udført vinduespoleringen, afleverer vi en kvittering i postkassen, eller på mail/SMS.

Det er selvfølgelig også muligt at få sine vinduer pudset indvendigt. Dette skal blot aftales med Vaskebjørnen forud, så vi kan arrangere at komme indenfor.

Det er nemt at få et tilbud. Ring 70 270 970 eller send en forespørgsel, så hører du fra os med en god pris.