Kontorrengøring

Kontorrengøring København og omegn

Få kontorrengøring med kvalitet

Kontorrengøring København
  • Kontorrengøring i København og omegn
  • Skræddersyet rengøringsplan
  • Tilsynsførende garanterer kvaliteten
  • Stabilt genkendeligt personale
  • Budgetvenlig

“Vi har haft Vaskebjørnen til at gøre rent hos os igennem en længere periode.

Vi oplever at Vaskebjørnen er et firma hvor kvalitet og service er helt i top. Medarbejderne er omgængelige, har en god tilgang til opgaven og vi får udført arbejdet til vores fulde tilfredshed. Kommunikationen med Vaskebjørnen er hurtig og nem og ukompliceret.  

Vi vil til enhver tid anbefale Vaskebjørnen til andre.”

Peter Rasmussen, British Airways

Få et uforpligtende tilbud

Vaskebjørnen leverer kontorrengøring i alt fra større kontorbygninger til mindre virksomheder. Vi er vant til at I stiller krav og vi kan løse opgaven.

Kontorrengøring kan foregå dagligt, ugentligt eller månedligt i den frekvens der ønskes. Vi skræddersyer altid en rengøringsplan for jeres kontorrengøring.

Vores tilsynsførende garanterer kvaliteten og sikrer at I får den aftale rengøring. Klik og ring 70 270 970

Vores rengøringspersonale er stabilt og pålideligt – iklædt genkendeligt arbejdstøj. Det er kendte ansigter som færdes i din virksomhed og kendte stemmer på telefonen. Det skaber et godt samarbejde for begge parter.

Hos Vaskebjørnen sætter vi en ære i, at kunne levere alle former for relaterede typer af service. Tøv derfor endelig ikke med at spørge til bl.a. hovedrengøring, gulvbehandlinger (tæpperens, oliering mv.), vinduespolering, linned-, papirvare- eller måtteservice og vicevært/ejendomsservice.

Skal vi udarbejde et skræddersyet og budgetvenlig rengøringsplan til jeres virksom, som opfylder lige netop jeres ønsker så giv os endelig et kald eller anvend kontaktformularen.

ERHVERVSRENGØRING

ERHVERVSRENGØRING

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer kunder i hele landet. Alt fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder og institutioner til mindre virksomheder og butikker.

LÆS MERE

PRIVATRENGØRING

PRIVATRENGØRING

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer familier i hele landet. Uanset hvilke krav I har til rengøringen, så kan Vaskebjørnen løse opgaven.

LÆS MERE

MÅTTESERVICE

MÅTTESERVICE

Vi anbefaler, at du bruger måtter ved alle indgangspartier. På denne måde beskytter du bedst dine gulve fra snavs og anden fodtrafik

LÆS MERE

LINNED- OG PAPIRSERVICE

LINNED- OG PAPIRSERVICE

Vi tilbyder en linned- og papirservice til virksomheder og insititioner, som har behov for løbende opfyldning af toiletpapir, håndklæder mv.

LÆS MERE

GULVBEHANDLINGER

GULVBEHANDLINGER

Vores afdeling for gulvbehandlinger beskæftiger sig med specialbehandling af alle typer gulvbelægninger. Vores ansatte er specialister indenfor deres felt.

LÆS MERE