Rens af solcelleanlæg

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30% af sin effekt, på grund af snavs på solcellerne. Derfor kan rengøring af solcelleanlæg i den grad betale sig.

De skråtstillede solceller gør at snavs fra vind og vejr, lægger sig på de aktive solceller. I de fleste anbefalinger står der beskrevet at man ikke skal anvende sæbe eller andre kemikalier til rengøring af solcelleanlæg. Afvaskningen kan også være besværlig og farlig for lægmand, da solcelleanlægget oftest er monteret på taget af en ejendom.

Det årlige håndværkerfradrag gør, at du samtidig kan få vasket dine solceller og trække størstedelen af udgiften fra i skat. Du kan læse mere om håndværkerfradraget her.
Vi klarer rengøringen af dit solcelleanlæg med rent og kalkfrit vand fra vores helt eget vaskeanlæg, som er installeret i samtlige vores servicebiler. Læs mere om vaskeanlægget her.

Vi tager hensyn

Med vores vaskeanlæg og lift kan vi afvaske solceller:

    • uden at skulle kravle rundt på dit tag.
    • uden at risikere at skade tagsten eller tagrender.
    • uden at skulle anvende stiger, stillads eller lifte, som kan være ødelæggende for din have.

Få et tilbud på rengøring af solcelleanlæg. Vi anbefaler et abonnement med 2 årlige besøg, hvor vi rengør solcelleanlægget. Typisk vil det være forår og efterår, så vi er sikre på et vedvarende og godt resultat. Det er selvfølgelig også muligt at få udført afvaskning af solceller fra gang til gang, hvor man ringer på forhånd og booker en tid.

Ring 70 270 970 eller send en forespørgsel, så hører du fra os med en god pris.