Graffiti- og facaderens

Meningerne om graffiti er individuelt, men de færreste boligforeninger mener det pynter på deres ejendom. Vaskebjørnens fjerner uønsket graffiti 100% hver gang!Vi har udstyret, redskaberne og midlerne til at bekæmpe uønsket graffiti. Vi kan desuden hindre eller hæmme ny graffiti med en belægning, som vanskeliggør graffitimaleres fremtidige indsats og gør det meget nemt at fjerne dette i fremtiden. Vores graffitibekæmpelse udstyr anvender vi desuden til at rense facader og til at fjerne algevækster og mosbelægninger på flisearealer, markiser og murværk.

Mere skånsom facadevask opnår vi med vores vaskeanlæg, hvor vi kan afvaske facader, markiser, facadeskilte mm. i op til 22 meters højde uden brug af lifte og stiger. Da vaskeanlægget kun anvender rent renset vand, er dette en meget miljøvenlig metode til rens af facader. Ved brug af vaskeanlægget undgår man også skader fra tunge lifte på belægninger. (fliser, asfalt og græsplæner.)

Vaskebjørnen tilbyder abonnementsordning, hvor vi løbende tjekker for graffiti og afrenser som en del af den faste service.