Slutrengøring

Det er træls at ha unødvendigt bøvl op til afleveringen af et byggeprojekt, men slutrengøring kan være andet end bøvl med byggeledere og bygherre.

En nylig undersøgelse har vist os, at de fleste malermestre og entreprenører, som har slut-rengøringen med i deres entreprise, har oplevet at dette kan udvikle sig til en belastning og et stort irritationsmoment. Derfor er det rart, at kunne overlade den afsluttende slutrengøring til Vaskebjørnen og vide at man så har ét problem mindre de sidste hektiske dage op til afleveringen. Ydermere afgiver vi altid faste priser, så regningen for slutrengøringen ikke løber løbsk. Ekstra-regninger er ikke noget der er særlig velset hos byggeledere og hovedentreprenører !!

Vaskebjørnens professionelle ansatte er iført fornuftigt arbejdstøj med firmalogo, samt er ordentligt instruerede i både midler og metoder, APV´er og alle sikkerheds- og miljømæssige forhold på byggepladser. Vores mangeårige erfaring med slutrengøring af alt fra store erhvervs- og bolig-byggerier til små flyttelejligheder, har lært os hvordan man tackler en presset tidsfrist og ofte kaotiske forhold op til en afleveringsdato. Nøgleordene er fælles enighed om den ønskede service, samarbejde med de sidste håndværkere og en høj grad af fleksibilitet.
Vi afgiver altid faste tilbud på en konkret opgave ud fra kvm-oplysninger, type byggeri og specifikationer i udbudsmaterialet til slut-rengøringen. Ingen ønsker uforudsete omkostninger! Er der ekstra-arbejder laves ALTID en aftaleseddel på ekstraopgaverne.

Vore priser ligger oftest omkring på kr. 10,00 – kr. 15,00 pr. kvm.

De fleste ved, (eller håber) at man får den kvalitet, man betaler for. Vi bestræber os på at levere en bedre kvalitet end den, der er aftalt.