Virksomhed og kontor

Virksomhed og kontor

Fra store til små virksomheder
En stor del af vores kunder er kontorer og virksomheder på hele Sjælland og i Trekantsområdet. Lige fra små virksomheder med få ansatte til store koncerner med mange afdelinger. For både store som små virksomheder gælder, at det er vigtigt at bibeholde en præsentabel bygning med rene vinduer. Medarbejderne skal trives, og rene vinduer er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. Samtidig bidrager rene vinduer i receptionsområder og i mødelokaler til at skabe et godt indtryk for virksomhedens samarbejdspartnere og kunder.

Lidt om det praktiske
Vinduespoleringen aftales med en kontaktperson i virksomheden. Vinduespoleringen kan foregå indenfor kundens arbejdstiden. Alternativt kan vi få udleveret et sæt nøgler samt alarm-instruktioner på forhånd. Vi udfører så arbejdet tidlig morgen eller om aftenen, hvor vi ikke forstyrrer kundens ansatte i arbejdet. Ønsker virksomheden det, varsler vi vores arbejde på forhånd.Dette giver mulighed for at oprulle markiser og persienner dagen inden vi kommer, giver mulighed for at varsle de ansatte om at rydde vindueskarme for vinduespudseren, koordinere med brugere af mødelokaler mv.

Hvor ofte bør man få pudset vinduer?
Vi pudser typisk vinduerne 6-12 gange årligt udvendigt for at rengøre efter trafikos og generel snavs i luft samt fra vind og vejr. Vinduespoleringen indvendigt, samt af interne glasfag kan typisk klares med en pudsning 3-4 gange om året.