Boligforeninger

Det er ofte – men ikke altid – det samme firma, som står for boligforeningens vinduespolering, trapperengøring og viceværtsservice. Vi har både kunder, hvor vi servicerer på alle områder, og kunder hvor vi udelukkende står for vinduespoleringen i trappeopgangene.

Normalt pudser vi vinduerne i trappeopgangene kvartalsvis (4 gange om året). Det dækker langt de fleste boligforeningers behov. Nogle steder vælger man også at få vinduer på køkkentrapper pudset hvert halve år.

Lidt om det praktiske
Vi får et sæt nøgler til opgangene og pudser så ganske automatisk i den aftalte frekvens. Bagefter sender vi en SMS / e-mail til foreningens formand efter hver polering, som kvittering for udført polering. Ønsker I at få poleret vinduerne i beboerlokaler, vaskerier og boligkontorer, gør vi gerne det.

Ønsker beboerne i boligforeningen at få pudset vinduer, når vi alligevel er for at pudse vinduerne i opgangene, arrangeres dette uden problem med hver enkelt beboer. Læs om privat vinduespolering her.

Ekstra services
Da vi råder over både egne lifte og vaskeanlæg har vi også mulighed for at pudse trappetårne, store indgangspartier, vinduer som ikke kan åbnes mv. Det er de færreste opgaver vi må sige nej til. Med vores lifte kan vi desuden tilbyde rens af tagrender og fjernelse af f.eks istapper.