Gulvbehandlinger i høj kvalitet

Vores afdeling for gulvbehandlinger beskæftiger sig med specialbehandling af alle typer gulvbelægninger. Vores ansatte er specialister indenfor deres felt og mange af dem har over 30 års erfaring med at vedligeholde og reetablere mange forskellige typer gulvbelægninger. Én af vores ansatte blev i 2015 kåret som ”Årets gulvsliber i Danmark”.
Vi har egen maskinpark til at udføre opgaverne. Lige fra tæpperensere og skuremaskiner til vandstøvsugere og slibemaskiner.

Derfor er en vanskelig plet, et slidt terrazzogulv, et misfarvet linoleumsgulv eller et trægulv som har mistet ”gløden” aldrig en kedelig opgave, men blot er en spændende udfordring for os, hvor vi kan bruge vores viden og ekspertise.

Udover at stå for grundrengøringen, vejleder vi også om fremtidigt vedligehold af gulvarealerne. Med vores kendskab til sæber, kemi, belægninger og slitage kan vi vejlede dig i, hvordan du mange år frem holder forskellige typer gulvbelægninger rene. Så dine gulve bliver ved at se pæne og velholdte ud.

Typer af gulvbehandling

Undersøgelser har vist at selv daglig støvsugning med moderne industristøvsugere kun fjerner en mindre del af allergifremkaldende partikler og almindeligt snavs i et gulvtæppe. Selv for gulvtæpper med relativt kort luv.

Studier af sammenhængen mellem støvgener, allergi sygefravær viser, at det kan være en god investering at rense tæpper og møbler med jævne mellemrum.

Vil du sikre dig et rent arbejdsmiljø bør du derfor få renset sine gulvtæpper, helst i en fast turnus. Vi anbefaler minimum halvårligt, afhængigt af trafikken på gulvtæpperne. Således vil behovet for tæpperens være større i gangarealer, gangbaner i kontorlandskaber, receptionsområder og kantine end i kontorlokaler og mødelokaler.

Vi er dygtige til at rense tæpper. Vi kan både vådrense og tørrense tæpper. Vi imprægnerer også tæpperne efterfølgende efter dit ønske.

Vi har et udrykningshold som kan rykke ud med kort varsel, hvis der er behov for akut pletrens af f.eks. spildte væsker (vin, kaffe, øl, sodavand mv.), nedtrådte ”sager” o.lign. eller hvis der har været afholdt festlige aktiviteter og ét lokale straks skal renses.

Linoleumsgulve og gummigulve – som fx nopret pirelli gulve, der er tørre, triste og nedslidte er tegn på manglende vedligehold og forkert pleje. Linoleum er et levende produkt, ligesom trægulve, hvorfor det skal vedligeholdes og behandles med nænsom og kyndig hånd, for ikke at ældes og se ”gammelt” ud for hurtigt.

Hvis den beskyttende hinde af sæbe eller polish slides væk, er der slid direkte på linoleumsoverfladen og gulvet kan komme til at se trist ud.

Linoluems- og gummigulve, som gennem en periode er vasket med for meget sæbe (forkert dosering af sæbe), ser ofte ud som om de er vaskede i leverpostej.

Vi påtager os at afrense alle gamle polish- og sæbelag – en såkaldt ”nulstilling”, hvorefter vi enten påfører 2 eller flere lag polish efter dine ønsker til overfladens ”look”. Det kan blive både silkemat, halvblankt og blankt eller hvor vi sæbemætter overfladen igen.

Der findes mange forskellige træsorter. Derfor er der stor forskel på trægulve. VVi støder på alle gulvtyper, lige fra ubehandlede natur plankegulve af ask, ahorn, bøg og eg, til maghoni- eller merbaugulve. De skal dog alle behandles med omsorg og de rette midler for at kunne holde så længe som muligt.

Fodtøj og trafik slider på gulve. På trægulve, som på alle andre typer gulve, gælder det at snavset under fodtøj slider på gulvets overflade. Derfor anbefaler vi måtter ved alle indgangsdøre. Hvis den daglige vedligeholdelse ikke er tilstrækkelig, slides der kraftigt på gulvoverfladen, som bliver mat og trist at se på. Kunsten er dels dagligt at fjerne snavset fra overfalden, men også vedvarende at vedligeholde den beskyttende slidlag som skabes af sæbe, voks, olie eller polish.

Olierede trægulve bliver tørre og slidte hvis de ikke oliebehandles. Ofte ser vi tørre og triste trægulve, som har været dyre at lægge men hvor vedligeholdelsen har manglet. Gulvproducenten giver gulvene olie for at man skal slide på olielaget og ikke på træet. Vi er mestre i oliering og redning af misligholdte trægulve. Dine trægulve kan få deres varme naturlige glød igen.

Ubehandlede trægulve opskurrer vi grundigt og vasker med fx hvidpigmenteret sæbe. Vi har også erfaring med boning af gulve med voks.

Terrazzo er et helt igennem smukt materiale, hvis det holdes rigtigt. Spillet og nauncerne i stenene kan være ret så uovertruffent. Terrazzogulvet kan sagtens bibeholdes med den rigtige vedligeholdelse.

Man kan både sæbemætte eller polishbehandle terrazzogulve. Fodtøj og snavs slider på gulvets beskyttende hinde. Derfor skal slidlaget jævnligt reetableres, for at undgå at man slider direkte på terrazzobelægningen. Vi anbefaler derfor måtter ved alle indgangsdøre. Hvis den daglige vedligeholdelse ikke er tilstrækkelig, slides der kraftigt på terrazzooverfladen, som bliver mat og trist at se på.

Vi påtager os at afrense, overfladeslibe og reetablere terrazzogulve i baderum, på trapper og reposer, i gangarealer, i indgangspartier eller hvor nu end terrazzo forefindes. Og vi vejleder gerne i den efterfølgende bedste måde at vedligeholde gulvarealet på.

Fliser og klinker er et smukt naturmateriale, som – hvis det vedligeholdes rigtigt – danner rammen om mange fantastiske rum og indtryk. Spillet og nauncerne i fliser og klinker kan bibeholdes med den rigtige vedligeholdelse.

Man kan både sæbemætte, oliere eller polishbehandle klinker og flisegulve. Blanke polerede fliser, skal blot afrenses og efterfølgende vaskes med den korrekte sæbe for at fremstå pæne igen. Forkert dosering af sæbe eller forkert valg af sæbe gør, at et ellers blankt flisegulve ligner noget, der er vasket i leverpostej. Fodtøj og snavs slider på gulvet beskyttende hinde. Derfor skal slidlaget jævnligt reetableres for at undgå, at man slider direkte på fliserne. Vi anbefalder derfor brug af måtter ved alle indgangsdøre. Hvis den daglige vedligeholdelse ikke er tilstrækkelig eller ligefrem forkert, slides der kraftigt på fliser og klinkers overflade. Gulvet bliver derfor mat og trist at se på.

Et andet aspekt er fugerne i flisegulve, som ofte misfarves af snavs og som i bade- og omklædningsrum af fugt, snavs og vand. Fuger bliver som nye med vores behandling og gør at helhedsindtrykket bliver komplet.

Vi påtager os at afrense og reetablere klinke- og flisegulve i bade- og omklædningsrum, på trapper og reposer, i gangarealer, i indgangspartier og i receptionsområder. Og vi vejleder gerne i den efterfølgende bedste måde at vedligeholde gulvarealerne på.

Vores erfaring og viden om Asfaltgulve, epoxygulve og betongulve gør, at vi nemt kan få disse typer gulve pæne igen. Vi bruger vores skure- og vandsugsmaskiner og anvender den rigtige sæbe og knofedt.

Vi påtager os at afrense, opskurre og reetablere overflader på gulve til faste kvm priser. Og vi vejleder gerne i den efterfølgende bedste måde at vedligeholde gulvene på.