Rengøring med vaskeanlæg

Undgå kalkpletter efter ny vask, når vi bruger vaskeanlæg. Vand fra hanen indeholder nemlig mange kemiske elementer, sporstoffer og urenheder som f.eks. kalk, klor, zink, jern og kobber.

Når man vasker vinduer, spejle og andre blanke overflader med ubehandlet vand fra vandhanen og bagefter lader vandet tørre op, sidder disse mineraler og kemiske restkoncentrationer tilbage efter ilten og brinten (vandet) er fordampet. Det efterlader mærker og striber på ruderne.

Når vi vasker med vaskeanlæg, får du derimod helt rene overflader.

Læs mere om vaskeanlæg

100% rent vand er en ustabil sammensætning. Her forsøger ilt- og brintatomer at undvige hinanden. Vand behøver derfor urenheder for, at ilt- og brint-atomer kan binde sig til hinanden. Det vand som renses i vaskeanlægget absorberer alle urenheder, kemikalier og mineraler. Vaskeanlægget bruges til at genvinde den naturlige “urene” men stabile tilstand. Vaskeanlægget laver renset og poleret vand, der fungerer som et effektivt rengøringsmiddel. Når man bruger vand fra vaskeanlægget til vinduespolering og anden rengøring, får man – med den rigtige teknik – et perfekt slutresultat.

Til vaskeanlægget findes en lang række tilbehør – bl.a. vandførende teleskopstænger. Teleskopstængerne har revolutioneret vinduespoleringsbranchen verden over. Teleskopstænger er vandførende. Det har betydet, at man ikke længere behøver at finde stiger og lifte frem, når vinduespudseren skal polere vinduer. Det belaster både vinduespudsrens fysik mindre. Han skal ikke løbe op og ned af stiger mange gange på en dag. Samtidig sparer det kunderne for unødige bekymringer over skader fra tunge lifte på belægninger. Skader som bulet asfalt og knækkede fliser.

Med de lange lette karbon- eller glas-fiberstænger kan vinduespudseren stå sikkert på jorden og rengøre vinduespartier i helt op til 20 meters højde. Dertil kommer, at vaskeanlægget og rensemodulet er et kompakt og mobilt system, som kan monteres i de fleste varebiler. Vores vinduespudsere får derfor frihed til at producere ubegrænsede mængder rengjort vand med sit eget transportable renseanlæg. Han kan nu pudse vinduer hvor som helst.

Vaskeanlægget har den fordel, at det også fjerner snavs og gamle sæberester fra tidligere vinduespolering. Snavs som uvægerligt sidder i fuger og på vinduesrammer. Sagt med andre ord, vil en rengøring med vaskeanlægget også give rene vinduesrammer. Man skal forvente vask af vinduer 2-3 gange før det perfekte resultat opnås.

Vaskeanlægget også med fordel anvendes til at rengøre facadebeklædninger og facadeskilte af enhver art og i optil 20 meters højde.

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30% af sin effekt grundet snavs på solcellerne. Dermed forsvinder en stor del af fordelen med et solcelleanlæg. De skråtstillede solceller gør at nedfalden snavs lægger sig på solcellerne. Solcellerne skal derfor gøre rene. I de fleste instrukser for vedligehold, står der at man ikke bør bruge sæbe eller andre kemikalier til rengøring af solcellerne.

Afvaskningen kan også være besværlig, ligefrem farlig for lægmand, da solcelleanlæg oftest er monteret på taget af en ejendom. Her kommer et vaskeanlæg virkelig til sin ret. Vi kan stå på jorden og rengøre solceller uden brug af kemikalier. Læs mere om rengøring af solceller her.