Privatrengøring

Vaskebjørnen udfører rengøring hos alle typer privatkunder i Hovedstadsområdet. Uanset hvilke krav I har til rengøringen, så kan Vaskebjørnen løse opgaven. Vi kan gøre rent hos jer et par gange om ugen, en enkelt gang om ugen, to gange om måneden eller hvilken frekvens der måtte ønskes.

Der findes ikke to ens familier, derfor skræddersyr vi altid en rengøringsplan. Rengøringsplanen beskriver detaljeret de enkelte rengøringsopgaver, hvilket danner grundlaget for planlægningen og for vores instruktion af rengøringsassistenterne.

Vores job er at sørge for at rengøringsplanen overholdes, samt at vores privatkunder bruger så lidt tid som muligt på rengøringen, så de kan fokusere på deres familie og andre livsværdier.

Stabilt og pålideligt rengøringspersonale – iklædt genkendeligt arbejdsbeklædning – gør, at det både er kendte ansigter som færdes i din virksomhed og kendte stemmer på telefonen. Det skaber tillid og et godt samarbejde for begge parter.

Vi sætter en ære i, at kunne levere alle former for beslægtede typer af service. Tøv ikke med at spørge til hovedrengøring, gulvbehandlinger (tæpperens, oliering mv.) og vinduespolering,

Ønsker du en skræddersyet og budgetvenlig rengøringsplan til dit hjem, så ring 70 270 970 eller anvend kontaktformularen.