HOVEDRENGØRING

Hovedrengøring

Rengøring til alle typer af kunder

  • Hovedrengøring udføres af uddannede rengøringsassistenter
  • Grundig rengøringsplan
  • Vi holder løbende tilsyn
  • Fleksibel og service-orienteret rengøring

“Vi har haft Vaskebjørnen til at gøre rent hos os igennem en længere periode.

Vi oplever at Vaskebjørnen er et firma hvor kvalitet og service er helt i top. Medarbejderne er omgængelige, har en god tilgang til opgaven og vi får udført arbejdet til vores fulde tilfredshed. Kommunikationen med Vaskebjørnen er hurtig og nem og ukompliceret.

Vi vil til enhver tid anbefale Vaskebjørnen til andre.”

Peter Rasmussen, British Airways

Få et uforpligtende tilbud

Vi er et landsdækkende rengøringsselskab, som varetager en bredt vifte af rengøringsopgaver.

Hos Vaskebjørnen anbefaler vi en årlig hovedrengøring, hvor man typisk kommer grundigt i bund med alle de rengøringsopgaver der ikke er indeholdt i den almindelige rengøringsplan. Det kunne blandt andet omhandle afvaskning i grundrengøring af alt træværk, lige fra vinduesrammer til dørrammer, døre og paneler, samt borde, skabe, reoler mv. det kan desuden omfatte grundig rengøring af toiletrum og sanitet, samt aftømning af køkkener og afvask af samtlige borde, skabe, skuffer og gulve.

Desuden kan man med fordel kombinere en hovedrengøring med rens af gardiner, højderengøring (dvs. rengøring over 250 cm), kærlig men grund gulvbehandling.

Da ingen kunder er ens, skræddersyr vi sammen med kunden et oplæg til en effektiv hovedrengøring og udfører opgaven, typisk i ferier eller over en til flere weekender.

Vi kommer hos alle typer af kunder. Alt lige fra større kontorbygninger, indkøbscentre, institutioner, hoteller, erhvervsvirksomheder til mindre virksomheder som boligforeninger, butikker og private boliger.

ERHVERVSRENGØRING

ERHVERVSRENGØRING

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer kunder i hele landet. Alt fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder og institutioner til mindre virksomheder og butikker.

LÆS MERE

PRIVATRENGØRING

PRIVATRENGØRING

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer familier i hele landet. Uanset hvilke krav I har til rengøringen, så kan Vaskebjørnen løse opgaven.

LÆS MERE

MÅTTESERVICE

MÅTTESERVICE

Vi anbefaler, at du bruger måtter ved alle indgangspartier. På denne måde beskytter du bedst dine gulve fra snavs og anden fodtrafik

LÆS MERE

LINNED- OG PAPIRSERVICE

LINNED- OG PAPIRSERVICE

Vi tilbyder en linned- og papirservice til virksomheder og insititioner, som har behov for løbende opfyldning af toiletpapir, håndklæder mv.

LÆS MERE

GULVBEHANDLINGER

GULVBEHANDLINGER

Vores afdeling for gulvbehandlinger beskæftiger sig med specialbehandling af alle typer gulvbelægninger. Vores ansatte er specialister indenfor deres felt.

LÆS MERE

SEND OS EN BESKED

Hvis du har nogle spørgsmål angående de services som vi tilbyder, skal du blot skrive til os på formularen herunder. Du vil få et svar hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at skrive til os på mail@vaskebjoern.dk eller ringe til os på 70 84 83 01.