Teleskopstang vinduespudsning med lift

TELESKOPSTANG VINDUESPUDSNING SAMT MED LIFTE

Vi klarer vinduespudsning med teleskopstang i alle højder

  • Teleskopstang vinduespudsning udføres af erfarne vinduespudsere
  • Vaskeanlæg i egne lifte og vinduespudserbiler
  • Kalkfrit renset vand
  • Løser store og små opgaver
  • Gennemfører hvor andre giver op

“Jeg er glad for, at jeg ikke skal sætte tid af, til at tjekke op på kvaliteten af vinduespudsningen, da den altid er i top. De kommer altid som aftalt og der er god kemi mellem mine ansatte og Vaskebjørnen.”

Petar Sant, SANT Spiseri
teleskopstang vinduespudsning

Få et uforpligtende tilbud

Teleskopstang vinduespudsning leveres ligesom Vaskebjørnen har sin egen lastvognslift, som vi anvender til at pudsning af vinduer, både store vinduer og små, i op til 26 meters højde. (Svarer til ca. 7 etager.)

Kobler vi ydermere vores lastvognslift sammen med ét af vore vaskeanlæg, kan vi rent faktisk tilbyde vask af vinduer i 35 meters højde. (Ca. 10 etager.)

Med vores egen lastvognslift kan vi tilbyde vinduespudsning af sværttilgængelige vinduer, trappetårne, glasgangbroer og gavltag, uden at skulle indleje dyre lifte fra eksterne leverandører. Derved bliver Vaskebjørnen et absolut økonomisk attraktivt bekendtskab til udførelse af vanskelige vinduespudsnings opgaver, hvortil der skal anvendes lift.

Alle vores vinduespudsere mestrer kunsten at vaske vinduer fra lift efter mange års erfaring og ekspertise. Vi anvender altid godkendt sikkerhedsudstyr, som foreskrevet af Arbejdstilsynet og får årligt vores faldsikringsudstyr, stiger og lift efterset, gennemgået og certificeret af autoriserede værksteder.
Vi anvender desuden vores lastvognslift sammen med vores vaskeanlæg til at afvaske solcelleanlæg, rense tagrender og til facadevask.

Med vaskeanlægget kan vi afvaske solceller på etageejendomme uden at kravle risikabelt rundt på kundens tag og uden at risikere at skade tagsten eller tagrender.

VINDUESPOLERING MED STIGE

Vi bruger teleskopstænger til vinduespudsning af dine vinduer.

Vi har jævnligt brug for at anvende forskelligt udstyr til at komme adskillige meter over jordens overflade for at kunne udføre vores arbejde og lave rengøring af vinduer.

Alle vores vinduespudsere i Vaskebjørnen har stor erfaring i stigearbejde og i anvendelsen af lift og teleskopstang ved teleskopstang vinduesvask samt ved vinduespolerings- og afrensning opgaver. De har alle gennemgået vores interne kurser i teori og praktik på vores vinduespudser skole. Vi arbejder ud fra Arbejdstilsynets retningslinjer og lovgivning på området. Vi har vi altid en ’fodmand’ til at holde stigen ved højt stigearbejde (over 5 meters højde), og vi anvender faldsikringer ved arbejde med lifte og på tage. Vores stiger gennemgår hvert årligt et grundigt eftersyn af vores miljørepræsentant, som er certificeret i stigeeftersyn.

For at undgå anspændte arbejdsstillinger og minimere højt stigearbejde har vi investeret i vaskeanlæg i samtlige vores vinduespudserbiler, hvor vi kan rengøre vinduer i op til 22 meters højde med lange letvægts teleskopstænger stående på jorden.

Flere og flere moderne glas byggerier har monteret gondoler til vinduespudsere. Dem pudser vi gerne fra, men vi sikrer os altid at sikkerheden er i orden. Gondolerne skal have gennemgået et årligt eftersyn og de skal fungerer upåklageligt.

Hos Vaskebjørnen får du en professionel vinduespudser, der kan nå det øverste venstre hjørne i al salgs vejr.

VINDUESPOLERING ERHVERV

VINDUESPOLERING ERHVERV

De fleste virksomheder vægter virksomhedens fysiske fremtoning højt. Heriblandt facaden, udenoms arealer og vinduerne.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING PRIVAT

VINDUESPOLERING PRIVAT

Nøgleordene er omhyggelighed og hensyntagen til kundens ejendom og ejendele. Derfor er vores vinduespudsere også nøje udvalgt og veludrustet til opgaven.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING MED LIFT

VINDUESPOLERING MED LIFT

Vi har vores egen lift, som anvendes til at pudse vinduer i op til 20 meters højde, eller 35 meter hvis vi kobler et af vores vaskeanlæg til.

LÆS MERE

RENS AF SOLCELLEANLÆG

RENS AF SOLCELLEANLÆG

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30% af sin effekt, på grund af snavs på solcellerne. Derfor kan rengøring af solcelleanlæg i den grad betale sig.

LÆS MERE

MILJØVENLIGT VASKEANLÆG

MILJØVENLIGT VASKEANLÆG

Undgå kalkpletter efter ny vask, når vi bruger vaskeanlæg. Vand fra hanen indeholder nemlig mange kemiske elementer, sporstoffer og urenheder som f.eks. kalk, klor, zink, jern og kobber.

LÆS MERE