VINDUESPUDSNING København

Vinduespudsning København

Flotte og rene vinduespartier leveres af erfarne pudsere

  • Vinduespudsning udføres af erfarne vinduespudsere
  • Egne lifte og vinduespudserbiler med vaskeanlæg
  • Kalkfrit renset vand
  • Løser store og små opgaver
  • Gennemfører hvor andre giver op

“Jeg er glad for, at jeg ikke skal sætte tid af, til at tjekke op på kvaliteten af vinduespudsningen, da den altid er i top. De kommer altid som aftalt og der er god kemi mellem mine ansatte og Vaskebjørnen.”

Petar Sant, SANT Spiseri
Vinduespudsning København Vaskebjørnen

Få et uforpligtende tilbud

Vaskebjørnen leverer alle former for vinduespudsning til erhvervsvirksomheder, til forretningsdrivende, til offentlige og private institutioner, samt til private villaejere. Vores ansatte har mange års erfaring i faget og kan løse både store og små opgaver, samt vi sætter en ære i at løse de vanskelige opgaver, hvor andre må give fortabt. Vi har således vor egen 26 M lastvognslift og samtlige vores vinduespudserbiler er udstyrede med vaskeanlæg så vi kan rengøre kundernes vinduer med kalkfrit renset vand.

Vi holder vores aftaler og vi springer ikke over hvor gærdet er lavest. Alle vinduespudsere er uddannet i vores egen Vinduespudser Skole, Danmarks første af sin slags med både et teoretisk og et praktisk forløb, hvor der udover de rent fagtekniske ting, bl.a. fokuseres på sikkerhedsprocedurer, førstehjælp, miljøhensyn, kundeservice, socialt ansvar mv.

I samarbejde med kunden aftaler vi en fast turnus hvor vi kommer og pudser vinduerne med et fast interval (abonnement) ELLER vi laver en aftale hvor kunden ringer fra gang til gang, når der ønskes polering af vinduerne. Vi afleverer altid en kvittering efter udført polering og vi har en effektiv kvalitetsikringsafdeling, som løbende besøger vores kunder og sikrer at den udførte polering lever op til vores og kundens forventninger.

Efter hver eneste udført polering kvitteres på udført arbejde, så kunden ved at vinduerne er blevet pudset som aftalt. Har du oplyst dit telefonnr. får du også en SMS når vi har været på besøg. Under menuen ses forskellige former for vinduespolering, om vaskeanlæg, om sikkerhed, miljø og meget mere! Tag den tid du lyster og lad os vise dig hvad vi kan.

  • Vinduespudsning København
  • Vinduespudser København
  • Vinduespolering København

 

VINDUESPOLERING ERHVERV

VINDUESPOLERING ERHVERV

De fleste virksomheder vægter virksomhedens fysiske fremtoning højt. Heriblandt facaden, udenoms arealer og vinduerne.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING PRIVAT

VINDUESPOLERING PRIVAT

Nøgleordene er omhyggelighed og hensyntagen til kundens ejendom og ejendele. Derfor er vores vinduespudsere også nøje udvalgt og veludrustet til opgaven.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING MED LIFT

VINDUESPOLERING MED LIFT

Vi har vores egen lift, som anvendes til at pudse vinduer i op til 20 meters højde, eller 35 meter hvis vi kobler et af vores vaskeanlæg til.

LÆS MERE

RENS AF SOLCELLEANLÆG

RENS AF SOLCELLEANLÆG

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30% af sin effekt, på grund af snavs på solcellerne. Derfor kan rengøring af solcelleanlæg i den grad betale sig.

LÆS MERE

MILJØVENLIGT VASKEANLÆG

MILJØVENLIGT VASKEANLÆG

Undgå kalkpletter efter ny vask, når vi bruger vaskeanlæg. Vand fra hanen indeholder nemlig mange kemiske elementer, sporstoffer og urenheder som f.eks. kalk, klor, zink, jern og kobber.

LÆS MERE