VINDUESPOLERING København

VINDUESPOLERING KØBENHAVN OG OMEGN

Alle former for vinduespolering leveres af erfarne pudsere

  • Vinduespolering i København og omegn
  • Egne vaskeanlæg i vores vinduespudserbiler og lifte
  • Kalkfrit renset vand
  • Løser store og små opgaver
  • Gennemfører hvor andre giver op

“Jeg er glad for, at jeg ikke skal sætte tid af, til at tjekke op på kvaliteten af vinduespudsningen, da den altid er i top. De kommer altid som aftalt og der er god kemi mellem mine ansatte og Vaskebjørnen.”

Petar Sant, SANT Spiseri

Få et uforpligtende tilbud

Langt de fleste boligforeninger vælger at få udført vinduespolering i trappeopgangene på en kvartalsvis turnus.
Med Vaskebjørnens egen lift og samtlige biler udstyrede med vaskeanlæg, er der ikke de trappeopgange som vi ikke kan klare vinduespoleringen på.

Vaskebjørnen udfører alle former for vinduespolering i København og omegn til forretningsdrivende, erhvervsvirksomheder, private og offentlige institutioner, samt til private villaejere. Vores ansatte har været i branchen i mange år og kan løse både små som store opgaver. Vi sætter en ære i at løse de vanskelige opgaver, hvor andre må give fortabt. Hos Vaskebjørnen har har vi således vor egen 26 M lastvognslift og samtlige af vores vinduespudserbiler er udstyrede med vaskeanlæg så vi kan rengøre kundernes vinduer med kalkfrit renset vand.

Dermed kan vi pudse vinduer næsten overalt.  Selv i ejendomme hvor trappetårne udelukkende består af glas. På al vinduespolering hvor der anvendes lift, er vi derfor meget konkurrencedygtige – både når det kommer til pris og tidsforbrug.

Vi går op i at sikre at du som kunder får en god oplevelse og derfor kvitteres der altid på udført arbejde efter hver eneste udført polering, så du ved at vinduerne er blevet pudset som aftalt. Har du oplyst dit telefonnr., så får du også en SMS når vi har været på besøg.

Vinduespolering københavn

VINDUESPOLERING ERHVERV

VINDUESPOLERING ERHVERV

De fleste virksomheder vægter virksomhedens fysiske fremtoning højt. Heriblandt facaden, udenoms arealer og vinduerne.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING PRIVAT

VINDUESPOLERING PRIVAT

Nøgleordene er omhyggelighed og hensyntagen til kundens ejendom og ejendele. Derfor er vores vinduespudsere også nøje udvalgt og veludrustet til opgaven.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING MED LIFT

VINDUESPOLERING MED LIFT

Vi har vores egen lift, som anvendes til at pudse vinduer i op til 20 meters højde, eller 35 meter hvis vi kobler et af vores vaskeanlæg til.

LÆS MERE

RENS AF SOLCELLEANLÆG

RENS AF SOLCELLEANLÆG

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30% af sin effekt, på grund af snavs på solcellerne. Derfor kan rengøring af solcelleanlæg i den grad betale sig.

LÆS MERE

MILJØVENLIGT VASKEANLÆG

MILJØVENLIGT VASKEANLÆG

Undgå kalkpletter efter ny vask, når vi bruger vaskeanlæg. Vand fra hanen indeholder nemlig mange kemiske elementer, sporstoffer og urenheder som f.eks. kalk, klor, zink, jern og kobber.

LÆS MERE