Grovrengøring

Studier af farerne ved støvgener og en gennemgang af skades-rapporter på byggepladser viser med al tydelighed behovet for løbende grovrengøring og oprydning på byggepladser for at holde støvgener nede, samt for at forebygge ulykker.

Vi leverer “arme og ben” til byggeledere, som har ønsket/kravet om en ren og opryddet byggeplads. Det kan være en fast turnus hver weekend, hvor vi grovoprydder og grovstøvsuger, eller det kan være ad hoc opgaver, endda på daglig basis om nødvendigt. Om det er udendørs arbejde betyder intet.

Vaskebjørnens professionelle ansatte er iført fornuftigt arbejdstøj med firmalogo, samt er ordentligt instruerede i både midler og metoder, APV´er og alle sikkerheds- og miljømæssige forhold på byggepladser. Vores mangeårige erfaring med at færdes på byggepladser, samt det faktum at de fleste af os har lavet diverse sikkerhedskurser, gør at vi ved hvad vi har med at gøre på en byggeplads. Vi er vant til brug af sikkerhedssko og – hjelme.

De fleste vil være glade for ikke at skulle have unødvendige bekymringer og bruge tid og energi på at høre om brok om rengøringen på byggepladsen / mandskabsvognene – med andre ord slippe for alt bøvlet og få brugt tiden på at få byggeriet færdig til tiden og afleveret til bygherren!