Skole og institution

Vi har mange års erfaring med at pudse vinduer på både offentlige og private skoler, børnehaver, SFO’er, plejehjem, kollegier, større uddannelsesinstitutioner og universiteter i hele landet.

Da vi har både egne lifte og vaskeanlæg, har ingen opgave endnu været for stor for os. Vi ser det nærmere som en udfordring, hvis opgaven kræver lidt ekstra snilde.

Lidt om det praktiske
På skoler og uddannelsesinstitutioner pudser vi normalt vinduerne udenfor normale undervisningstider, for at forstyrre mindst muligt – ofte i de større ferier. Dette koordineres med skolebetjent og rengøringspersonale.
Plejehjem og børneinstitutioner pudser vi oftest på hverdage i dagtimerne, da det ofte er hyggeligt et sludre med beboerne på et plejehjem og en masse sjov at pudse vinduer i en børnehave med en hale af nysgerrige fremtidige vinduespudsere efter sig.
Vi forsøger at undgå at pudse vinduer på plejehjem og i børneinstitutioner i julemåneden pga julepynten.

Rene straffeattester
Udover at vores vinduespudsere er dygtige fagmænd, har alle ansatte også en ren straffeattest og børneattest.

Hvor ofte bør man få pudset vinduer?
De fleste skoler og uddannelsesinstitutioner har budget til at få pudset vinduerne et par gange om året og det planlægger vi sammen med kunden – Oftest sommerferie og jule- /vinter-ferie.

Plejehjem og børneinstitutioner pudser vi oftest kvartalsvis.