Erhvervsrengøring

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer kunder i hele landet. Alt fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder og institutioner til mindre virksomheder og butikker. Uanset hvilke krav I har til rengøringen, så kan Vaskebjørnen løse opgaven. Vi kan gøre rent hos jer dagligt, en enkelt gang om ugen, to gange om måneden eller hvilken frekvens der måtte ønskes.Der findes ikke to ens virksomheder, derfor skræddersyr vi altid en rengøringsplan. Rengøringsplanen beskriver detaljeret de enkelte rengøringsopgaver, hvilket danner grundlaget for planlægningen og for vores instruktion af rengøringsassistenterne. Vores tilsynsførendes udfører løbende opfølgning på kvaliteten, og sikrer at den er ensartet og som oprindelig aftalt.

Vores job er at sørge for at rengøringsplanen overholdes, samt at vores kunder bruger så lidt tid som muligt på rengøringen, så de kan koncentrere sig om virksomhedens kerneopgaver.

Stabilt og pålideligt rengøringspersonale – iklædt genkendeligt arbejdsbeklædning – gør, at det både er kendte ansigter som færdes i din virksomhed og kendte stemmer på telefonen. Det skaber tillid og et godt samarbejde for begge parter.

Vi sætter en ære i, at kunne levere alle former for beslægtede typer af service. Tøv ikke med at spørge til hovedrengøring, gulvbehandlinger (tæpperens, oliering mv.), vinduespolering, linned-, papirvare- eller måtteservice og vicevært/ejendomsservice.

Ønsker du en skræddersyet og budgetvenlig rengøringsplan til jeres virksomhed, så ring 70 270 970 eller anvend kontaktformularen.