RENGØRING

Rengøring

Rengøring til alle typer af kunder

 • Uddannede rengøringsassistenter
 • Grundig rengøringsplan
 • Løbende tilsyn
 • Fleksibel og service-orienteret rengøring

“Vi har haft Vaskebjørnen til at gøre rent hos os igennem en længere periode.

Vi oplever at Vaskebjørnen er et firma hvor kvalitet og service er helt i top. Medarbejderne er omgængelige, har en god tilgang til opgaven og vi får udført arbejdet til vores fulde tilfredshed. Kommunikationen med Vaskebjørnen er hurtig og nem og ukompliceret.

Vi vil til enhver tid anbefale Vaskebjørnen til andre.”

Peter Rasmussen, British Airways

Få et uforpligtende tilbud

Vaskebjørnen er et landsdækkende rengøringsselskab, som varetager et bredt sortiment af rengøringsopgaver.

Vaskebjørnen udfører rengøring hos alle typer kunder, lige fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder, indkøbscentre, hoteller og institutioner til mindre virksomheder, butikker, boligforeninger og private boliger.

I samarbejde med kunden laver vi en omhyggelig beskrivelse af rengøringsopgaverne inden vi påbegynder samarbejdet, så er banen ligesom kridtet op og forventningerne afstemt på forhånd. Denne rengøringsplan danner grundlaget for vores instruktion af rengøringsassistenterne, samt for at vores tilsynsførende løbende kan lave en opfølgning på kvaliteten, for at sikre at udførelsen er ensartet og som oprindelig aftalt.

Vores job er at sørge for at rengøringsplanen overholdes – også i fremtiden, samt at vores kunder bruger så lidt tid som muligt på rengøringen. Vi uddanner selv vores personale og sikrer os at de alle har nedenfor nævnte kendetegn, samt selvfølgelig at alle har rene straffeattester. Vi anvender selvfølgelig svanemærkede rengøringsmidler og produkter, og vort mål er altid at anvende de nyeste og bedste ergonomiske redskaber og rengøringsmetoder. Vores stab af rengøringsassistenter kendetegnes ved at være:

 • Uddannede i faget.
 • Modne og erfarne.
 • Initiativrige og ihærdige.
 • Velsoignerede og diskrete.
 • Ansvarlige, stabile.
 • Pligtopfyldende.
 • Fleksible og service-orienterede.

Stabilt og pålideligt personale gør, at det både er kendte ansigter som færdes i din virksomhed og kendte stemmer på telefonen – det skaber tillid og velvære for alle. Vi sætter en ære i at kunne levere alle former for beslægtede typer af service, så tøv ikke med at spørge til hovedrengøring, gulvbehandlinger (tæpperens, oliering mv.), vinduespolering, linned-, papirvare- eller måtte-service, samt vicevært/ejendomsservice.

ERHVERVSRENGØRING

ERHVERVSRENGØRING

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer kunder i hele landet. Alt fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder og institutioner til mindre virksomheder og butikker.

LÆS MERE

PRIVATRENGØRING

PRIVATRENGØRING

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer familier i hele landet. Uanset hvilke krav I har til rengøringen, så kan Vaskebjørnen løse opgaven.

LÆS MERE

MÅTTESERVICE

MÅTTESERVICE

Vi anbefaler, at du bruger måtter ved alle indgangspartier. På denne måde beskytter du bedst dine gulve fra snavs og anden fodtrafik

LÆS MERE

LINNED- OG PAPIRSERVICE

LINNED- OG PAPIRSERVICE

Vi tilbyder en linned- og papirservice til virksomheder og insititioner, som har behov for løbende opfyldning af toiletpapir, håndklæder mv.

LÆS MERE

GULVBEHANDLINGER

GULVBEHANDLINGER

Vores afdeling for gulvbehandlinger beskæftiger sig med specialbehandling af alle typer gulvbelægninger. Vores ansatte er specialister indenfor deres felt.

LÆS MERE

SEND OS EN BESKED

Hvis du har nogle spørgsmål angående de services som vi tilbyder, skal du blot skrive til os på formularen herunder. Du vil få et svar hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at skrive til os på mail@vaskebjoern.dk eller ringe til os på 70 84 83 01.