VINDUESPOLERING ERHVERV

VINDUESPUDSER ERHVERV

Alle former for vinduespudsning til erhverv leveres af erfarne pudsere

  • Vinduespudser erhverv udføres af erfarne pudsere
  • Egne lifte og biler med vaskeanlæg
  • Kalkfrit renset vand
  • Løser store og små opgaver
  • Gennemfører hvor andre giver op

“Jeg er glad for, at jeg ikke skal sætte tid af, til at tjekke op på kvaliteten af vinduespudsningen, da den altid er i top. De kommer altid som aftalt og der er god kemi mellem mine ansatte og Vaskebjørnen.”

Petar Sant, SANT Spiseri
Vinduespudsning København Vaskebjørnen

Få et uforpligtende tilbud

Når det kommer til at finde vinduespudser indenfor erhverv, så er du kommet til rette sted. Vi er en servicevirksomhed som har mange års erfaring indenfor servicering af boligforeninger og ejendomsadministratorer. Vi har bl.a. beskæftiget os med vinduespolering, ejendomsservice, hovedrengøring, viceværtydelser, trapperengøring, vinterbekæmpelse, haveservice og mange flere relaterede ydelser.

Hos Vaskebjørnen sætter vi en ære i at sørge for virksomheder har rene og pæne vinduesfacader, at forretninger har pæne vinduer så de udstillede varer tager sig så godt ud som muligt, at hoteller og konferencecentre har pæne vinduer i receptions- og konference-områder, at restauranter og cafeer har rene facader der er indbydende for gæsterne, og sådan kunne vi blive ved.

For langt de fleste boligforeninger gælder det at de vælger en kvartalsvisturnus, hvor de får pudset vinduerne i trappeopgangene.
Med Vaskebjørnens egen lift og samtlige biler udstyrede med vaskeanlæg, er der ikke de trappeopgange som vi ikke kan klare vinduespoleringen på.

 

UDANNELSE OG KVALITETSSIKRING

 

Vi går meget op i kvalitet og alle vores vinduespudsere har gennemgået intern uddannelse i vores egen Vinduespudser Skole, hvilket er den første i Danmarks af sin slags. Her kommer de igennem både et teoretisk og et praktisk forløb, hvor der foruden det rent fagtekniske bl.a. fokuseres på sikkerhedsprocedurer, førstehjælp, miljøhensyn, kundeservice, socialt ansvar mv.

Det er vigtigt for os at den udførte polering lever op til kundens og vores forventninger. Derfor kommer vores effektive kvalitetssikringsafdeling løbende ud på besøg hos vores kunder.

Menuerne til venstre giver mere information om de enkelte typer af vinduespudserkunder.

VINDUESPOLERING ERHVERV

VINDUESPOLERING ERHVERV

De fleste virksomheder vægter virksomhedens fysiske fremtoning højt. Heriblandt facaden, udenoms arealer og vinduerne.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING PRIVAT

VINDUESPOLERING PRIVAT

Nøgleordene er omhyggelighed og hensyntagen til kundens ejendom og ejendele. Derfor er vores vinduespudsere også nøje udvalgt og veludrustet til opgaven.

LÆS MERE

VINDUESPOLERING MED LIFT

VINDUESPOLERING MED LIFT

Vi har vores egen lift, som anvendes til at pudse vinduer i op til 20 meters højde, eller 35 meter hvis vi kobler et af vores vaskeanlæg til.

LÆS MERE

RENS AF SOLCELLEANLÆG

RENS AF SOLCELLEANLÆG

Et standard solcelleanlæg mister helt op til 30% af sin effekt, på grund af snavs på solcellerne. Derfor kan rengøring af solcelleanlæg i den grad betale sig.

LÆS MERE

MILJØVENLIGT VASKEANLÆG

MILJØVENLIGT VASKEANLÆG

Undgå kalkpletter efter ny vask, når vi bruger vaskeanlæg. Vand fra hanen indeholder nemlig mange kemiske elementer, sporstoffer og urenheder som f.eks. kalk, klor, zink, jern og kobber.

LÆS MERE