Sådan får du dine karaffeler til at skinne: Tips og tricks til indvendig rengøring

 
Udgivet: 23. maj 2023

Det er simpelthen umuligt at opnå fuldstændig rengøring af indersiden på en vin- eller vandkaraffel ved hjælp af en klud og håndkraft. Medmindre karaffelen er enorm.

En børste er normalt heller ikke effektiv, da der kan være kanter og buer, som børsten ikke kan nå. Hvis den overhovedet kan komme ned gennem tudens åbning.

Nej, den letteste løsning er at bruge bagepulver. Ganske almindeligt bagepulver. Drys bagepulver ned i karaffelen og hæld derefter varmt vand i – varmt, men ikke kogende. Lad vandet og bagepulveret arbejde sammen i et par dage. Tøm ud og skyl efter. Karaffelens inderside vil være skinnende ren.

Det er så simpelt!

Bagepulver fungerer desuden også som en fin slibemasse. Nogle få gram bagepulver og en smule vand fungerer perfekt.

  Ansvarsfraskrivelse

  Velkommen til Vaskebjørnen, hvor vi deler praktiske rengøringstips. Vi vil gerne gøre det klart, at vores tips og råd er kun til informationsformål og bør ikke betragtes som professionel rådgivning.

  Vi påtager os ikke noget ansvar for eventuelle skader eller tab, der kan opstå som følge af brugen af vores tips og råd. Vi påtager os heller ikke noget ansvar for eventuelle skader eller tab, der kan opstå som følge af brugen af nogen rengøringsprodukter eller metoder, der er nævnt på vores hjemmeside.

  Vi opfordrer alle vores læsere til at være forsigtige og tage alle nødvendige forholdsregler, når de bruger vores tips og råd. Hvis du er i tvivl om noget, anbefaler vi, at du konsulterer et professionelt rengøringsfirma.

  Leave Your Reply

  Your email address will not be published.

  *