Oliepletter på havefliser? Lær at fjerne dem nemt og hurtigt med disse tips

 
Udgivet: 17. juni 2023

Uanset hvor ny bilen er, vil den altid efterlade et par dråber olie på fliserne i indkørslen eller garagen. Når børnenes cykelkæde skal smøres med cykelolie, drypper det også. Den nemmeste måde at fjerne olien med det samme er ved at bruge et stykke absorberende materiale som f.eks. et stykke køkkenrulle, men det er ikke altid, vi opdager pletten med det samme.

For at fjerne gamle oliepletter kan man bruge petroleum. Hæld en smule petroleum direkte på pletten og lad væsken ligge i et stykke tid, så den kan trænge ned i olien. Massér eventuelt pletten forsigtigt med en børste, indtil olien er opløst.

Dernæst kan man bruge almindelig cement og drysse det over petroleumspletten. Lad cementen virke i et stykke tid, så den kan absorbere petroleum og olie. Hvis oliepletten ikke er helt forsvundet, kan man gentage processen. Det virker, og det er en effektiv metode!

  Ansvarsfraskrivelse

  Velkommen til Vaskebjørnen, hvor vi deler praktiske rengøringstips. Vi vil gerne gøre det klart, at vores tips og råd er kun til informationsformål og bør ikke betragtes som professionel rådgivning.

  Vi påtager os ikke noget ansvar for eventuelle skader eller tab, der kan opstå som følge af brugen af vores tips og råd. Vi påtager os heller ikke noget ansvar for eventuelle skader eller tab, der kan opstå som følge af brugen af nogen rengøringsprodukter eller metoder, der er nævnt på vores hjemmeside.

  Vi opfordrer alle vores læsere til at være forsigtige og tage alle nødvendige forholdsregler, når de bruger vores tips og råd. Hvis du er i tvivl om noget, anbefaler vi, at du konsulterer et professionelt rengøringsfirma.

  Leave Your Reply

  Your email address will not be published.

  *