Kontorrengøring

Kontorrengøring

 

Vaskebjørnen leverer kontorrengøring i alt fra større kontorbygninger til mindre virksomheder. Vi er vant til at I stiller krav og vi kan løse opgaven.

Kontorrengøring kan foregå dagligt, ugentligt eller månedligt i den frekvens der ønskes. Vi skræddersyer altid en rengøringsplan for jeres kontorrengøring.

Vores tilsynsførende garanterer kvaliteten og sikrer at I får den aftale rengøring. Klik og ring 70 270 970

Vores rengøringspersonale er stabilt og pålideligt – iklædt genkendeligt arbejdstøj. Det er kendte ansigter som færdes i din virksomhed og kendte stemmer på telefonen. Det skaber et godt samarbejde for begge parter.

Ønsker du skræddersyet og budgetvenlig kontorrengøring til jeres virksomhed?

Du kan ringe 70 270 970 eller trykke på knappen herunder, så kan vi give jer et godt tilbud.

Kontakt Vaskebjørnen

  • Detaljeret rengøringsplan
  • Tilsynsførende fører opsyn
  • Ensartet kontorrengøring
  • De samme folk hver gang
  • Erfaring fra gulvbehandling og hovedrengøring

 

Vi kan også mere end kontorrengøring:

ERHVERVSRENGØRING

ERHVERVSRENGØRING

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer kunder i hele landet. Alt fra større kontorbygninger, erhvervsvirksomheder og institutioner til mindre virksomheder og butikker.

LÆS MERE

PRIVATRENGØRING

PRIVATRENGØRING

Vaskebjørnen udfører dagligt rengøring hos alle typer familier i hele landet. Uanset hvilke krav I har til rengøringen, så kan Vaskebjørnen løse opgaven.

LÆS MERE

MÅTTESERVICE

MÅTTESERVICE

Vi anbefaler, at du bruger måtter ved alle indgangspartier. På denne måde beskytter du bedst dine gulve fra snavs og anden fodtrafik

LÆS MERE

LINNED- OG PAPIRSERVICE

LINNED- OG PAPIRSERVICE

Vi tilbyder en linned- og papirservice til virksomheder og insititioner, som har behov for løbende opfyldning af toiletpapir, håndklæder mv.

LÆS MERE

GULVBEHANDLINGER

GULVBEHANDLINGER

Vores afdeling for gulvbehandlinger beskæftiger sig med specialbehandling af alle typer gulvbelægninger. Vores ansatte er specialister indenfor deres felt.

LÆS MERE